Returnering

Hvis du angrer på kjøpet, må varene returneres til:

Pearlwax
Danmarksvej 30A
Att: Codefort Logistics
8660 Skanderborg

Når du sender en pakke tilbake til oss, anbefaler vi at du legger ved et notat med bestillingsnummeret ditt og skriver hva du ønsker å få ut av returen – da går ekspedisjonen raskest.

Du må returnere bestillingen din til oss uten unødig forsinkelse, og senest 14 dager etter at du har varslet oss om at du ønsker å annullere kjøpet. Du må selv stå for de direkte kostnadene i forbindelse med returforsendelsen av varen. Du må selv stå for risikoen for varen fra leveringstidspunktet for varen. Du bør derfor ta vare på postkvitteringen og muligvis sporingsnummer.

OBS: Kjøper du returetikett gjennom oss for 50 kr, betaler vi toll og moms for at pakken kommer til Danmark. Vi gjør oppmerksom på at dersom du går utenom returen vår og kjøper etikett selv, vil du bli belastet med 200 kroner i returgebyr for toll og moms.

Manglende originalemballasje kan utgjøre et verdifall, så for å være sikker på å få alle pengene tilbake, anbefales det at varen returneres i originalemballasjen.

Hvis varen har blitt prøvd, i tillegg til det som er beskrevet ovenfor, anser vi det for å ha blitt brukt, noe som betyr at Nailster kan nekte å refundere alle pengene i henhold til loven om fjernsalg, men vi vil i samarbeid med kunden finne et rimelig refusjonsbeløp. Dette gjelder bare hvis varen ikke har samme verdi som ved tidspunktet for mottak, og Nailster kan derfor ikke selge varen som ny og til ny pris.

Kjøp returetikett

Hvis du vil returnere varene dine, kan du nå kjøpe en direkte Bring Package Label. Du vil motta etiketten din via e-post, som må skrives ut og festes på pakken. Send det bare inn i en Bring-pakkebutikk. En returlabel koster NOK 50.

Kjøp returetiketten din her

Retur av varer

ADRESSE:
Pearlwax
Danmarksvej 30A
8660 Skanderborg
Danmark
CVR: DK-38788493

Merk: Vår tilfredstillingsgaranti dekker opptil 2 brukte poser.

Last ned returseddel