Hvordan vokse øyenbrynene hjemme

Hvordan vokse øyenbrynene hjemme

Voksing hans øyenbryn har blitt en populær metode for hårfjerning og er mye mer effektiv enn å plukke. Resultatene kan vare i flere uker. Prisen på en skjønnhetssalong kan imidlertid raskt øke. Hvis du er interessert i å spare en liten sum penger, kan du få behandling hjemme.

Det kan gjøres om 30 minutter, og du kan få svært gode resultater med litt øvelse. 

Bruk en hard voks som PearlWax og varme i en varmeapparat. Solid voks er den mykeste voks, perfekt for følsomme områder som ansiktet. Varm voks, for eksempel, stikker til håret uten å berøre huden. Strip. Det gir også mye bedre resultater.

 

Kjøpe en PearlWax startpakke.

 

Gjør deg klar 

Håret er langt og må kontrolleres først. Lengden skal være ca 5mm. Ellers bør du sjekke tilbake i en uke.

 

Før du begynner bestemme formen på øyenbrynene dine. Når du har funnet utseendet du vil ha, tegne øyenbrynene dine for å se hva du vil. Dette gjør det mulig å holde oversikt over de registrerte linjene og gjøre øyenbrynene lettere å vokse.

Bare fjern håret fra det registrerte skjemaet.

 

Når du har bestemt deg, fjern håret fra ansiktet og fest det for å unngå å falle foran øyenbrynene dine.

 

Om nødvendig kan du trimme øyenbrynene dine før. Børst øyenbrynene og stå opp med en fin kam eller øyenbrynpensel. Hvis du har hår over din naturlige linje, klipp toppen med liten sakse.

 

Hvis du har en lang og full øyenbryn, må du kanskje tegne mer.

 

Vask øyenbrynene og huden med et nostalgisk ansiktsåpe og et rent håndkle.

 

Løft øyenbrynene 

All forberedelse er fullført og voksen oppvarmes til riktig temperatur (følg instruksjonene som følger med varmeren). Voksne bør ikke være for varme og ha samme konsistens som honning. Det er for varmt når en voksen ser ut som olje. Det ser ut som kjære.

Bruk applikatorstifter til å påføre voks til jevnt fordelte hårlag. Dette krever stor presisjon. For å fullstendig dekke håret må du sørge for at voksen er påført riktig, men ikke la voksen strømme inn i håret du ikke vil fjerne.

Når adopsjonen er over, vennligst la den avkjøles igjen. Påfør litt voks på huden. På den måten kan du håndtere det som er slitt ut.

Hold huden fast med en hånd og hold raskt HIV i håret med den andre hånden. HIV vokser ikke på huden, men vokser langs huden. Du kan lindre smerter ved å sette hånden på øyenbrynene umiddelbart etter å bli voksen.

Hvis du har voksrester, kan du fjerne voksresteret med olje som løsner oljen.

 

Etter behandling

 

Hvis du er fornøyd med formen på øyenbrynene etter at du er ferdig med behandlingen, må du fjerne voksrester med naturlige og ikke-parfymeoljer. Påfør deretter Aloe Vera krem eller gel.

Dette hjelper huden å bli rødmet og irritert oftest etter voksbehandling.

 

Tips

 

Fordi huden rundt øynene er følsom og fungerer nær øynene, er det viktig å merke seg følgende punkter.

Pannen er vokst (ikke bærbar) foran et stort speil slik at du kan se tydelig og tydelig.

Øvelse skaper en eier. Øvelse av kroppsdeler som armene dine kan hjelpe deg med å føle hvordan det fungerer. Test for lite voks på håndleddet for å være sikker på at det ikke er for varmt.

  • Vær forsiktig så du ikke spilder noen voksne rundt øynene.