Hvordan vokse ansiktet ditt - Få lys og overbevisning

Hvordan vokse ansiktet ditt - Få lys og overbevisning

Et glatt ansikt gir deg lys og selvtillit. Fjernelse av irriterende eller uønsket hår kan få deg til å føle deg sexy. Ansiktsvoksing hjemme er enkel og tar opp bare en brøkdel av hva du kan gjøre i en salong.

Kjøper en voksen 

Det første trinnet er å kjøpe et komplett PearlWax Starter Kit. Dette settet inneholder alt du trenger for å få det riktig første gang. Våre voks har blitt testet og godkjent av en hudlege og designet for sensitiv hud. Hvis du allerede har alt du trenger, er det mer enn bare å starte.

Se alle våre pakkeløsninger her >>

Hudrengjøring 

Tørk huden med ansiktssåpe og vask godt. Du må også vaske hendene dine før behandling, fordi de er i kontakt med voksne. Det anbefales også å exfoliere ansiktet ditt til du får behandling.

Forbered en varmeapparat og en voksen. 

Følg instruksjonene som fulgte med PearlWax-varmeren, og følg den varme voksen til den anbefalte temperaturen. Du må vite vokstemperaturen før du bruker den. Ansiktets hud er svært følsom og merkevaren er stygge og ubehagelige. Du kan kontrollere temperaturen ved å plassere håndleddet på håndleddet.

Påfør og fjern

Påfør en tynn, jevn voks til ansiktet. Tørk de voksne. Flytt raskt mot hodet og ta av den voksne. Rive hodet helt for å unngå å bryte hodet.

Smertelindring

Trykk straks det voksede området med hånden for å redusere smerte. Ikke vokse mer enn en gang på samme sted som det kan føre til unødig skade på huden din. Påfør din favoritt ansiktscreme akkurat som Aloe Vera inneholder.

Exfolier

Peeling før og etter voksbehandling - Det er viktig. Dette vil gjøre ansiktet ditt jevnere og beholde resultatene dine i lang tid. Å gjøre det regelmessig holder resultater opptil 4 uker!

Tips og triks 

Vennligst bruk et forstørrelsesglass. Å vite hvor å søke en voksen kan hjelpe deg med å fjerne mer uønsket hår. 

Prøv en voksen før. Det anbefales å bruke et lite vokslag til armer eller ben for å unngå allergiske reaksjoner.

Hvis du er redd for smerte, prøv en smertelindringsspray. Disse sprayene kan redusere smerte litt.