Få en fullstendig brasiliansk voksbehandling hjemme

Få en fullstendig brasiliansk voksbehandling hjemme

Den øverste frisøren gjennomgår prosessen trinnvis.

Kanskje tankene som ligger på de spredte beinene, blir hørt ved bordet foran en fremmed, men ikke så attraktivt. Avsluttet planen på fredag kveld og dø mye tid?

Prøv deretter brasiliansk voksing hjemme! Kosmetolog Pernille Petersen, tips og triks nedenfor.

 

Hva er brasiliansk voksbehandling?

Brasilsk voks betyr å fjerne all intimitet med voks. Populariteten til brasilsk voks har økt kraftig de siste årene på grunn av fokus på hygiene og personlig hygiene.

 

Hva slags voks skal jeg bruke?

Stiv voks som ikke krever strimler. "Denne typen voks er beregnet for bruk på følsomme områder som bikini linjer, underarm og ansikt." Voksne holder seg til håret, ikke huden, slik at det kan gi mye hudirritasjon, "sier Pernille.

Strimler er enkle å bruke, men er mye mer smertefulle, slik at du lett kan lære å bruke hard voks.

Kjøb PearlWax Startpakken Deluxe her

Solid voks bør varmes opp. Hvordan kan jeg opprettholde riktig temperatur?

"Det bør ha samme fasthet som honning." Pernille tester voksen på innsiden av håndleddet for å være sikker på at den ikke er for varm og ikke væsken. Du må kanskje oppvarme en voksen etter 10-12 minutter.

 

Når vil du gjøre det?

Etter et varmt bad er huden myk, ren og tørr. Ikke bruk krem eller olje før behandling. Bruk heller ikke alkoholbaserte produkter som desinfeksjonsmidler som gjør huden tørr.

Ikke vokse opp i menstruasjonsperioder (hvis du er sensitiv) eller etter å ha drukket alkohol. Vi er impulsive, men har også mulighet for større mykning. Du kan bruke brettet for å redusere smerten.

 

Hva er det beste stedet å sitte?

Solens føtter ble samlet i håndkleet foran speilet med beina spredt ut. Hopp over stemningsbelysning. Det skal fungere så mye som mulig. Jeg må glemme noe.

 

Hvor begynner du?

Inne i låret i låret. "Det er ubeleilig, men det fungerer," sier Pernille. "Tenk deg at du treffer gresset, ikke begynn midt i nærmeste hage, så stopper gressklipper, du starter alltid fra hvor det er den tynneste og beveger deg.

 

Hvordan søker jeg det?

Påfør det i kretsene dine, akkurat som du ville smøre et brød, noe som gjør at voksen holder seg til alt håret ditt, og når du er ferdig, må du ligge på samme tykke lag som de fem kronene, sier Pernille.

 

Hvordan vet du hvilken retning å vokse?

Du vil rive i motsatt retning av håret, men noen ganger kan det være vanskelig å finne hårets retning. Trick: "For de fleste vokser håret i midten, det er biologisk - håret er å beskytte kjønnsorganene våre, så når du starter, tørk håret nedover, "Sier pernille.

Når det kommer inn i låret, vokser håret mot midten. Når en voksen er klebrig, men ikke klebrig, er den klar til å bli fjernet. Alle vet at kanten av en voksen er ute av hår, så det er en god idé å ta tak i det.

 

Hva med de mer sensitive områdene?

Hold huden så tett som mulig og vær forsiktig. Jo vanskeligere og mykere huden, desto lettere er det å fjerne hår. Trykket for å stramme huden din vil være smertefullt fordi du stjeler nervene dine i dette området i hemmelighet.

 

Og området er vanskeligere å få tilgang til.

Dessverre, fordi vi ikke er designet for å se backend, kan det være et utfordrende område å løse for oss selv. Hvis du vil prøve det, må du lene deg tilbake, men du må ligge slik. Det kan ligge på siden av broen i været.

Pass på at håret ditt vokser opp, men føl deg trygt. Vri voksen opp ned og dra den i motsatt retning.

 

Hva skal du gjøre når du er ferdig?

Først av alt, sørg for at alle voksne er borte. Fjern eventuell gjenværende mat med olje. Påfør deretter parfymefri krem eller aloe vera gel. Unngå mer irritert hud, rødme og voksende hår.

Det er også en god ide å ha på seg en drakt neste dag etter behandling. Ikke gå til fitness eller badstue neste dag fordi porene i huden er åpne og sårbare for støv og bakterier.

Kjøb Aloe Vera Gel her

 

Hvordan opprettholder du resultater?

Vask med mild såpe, exfoliating og fuktig en gang om dagen.