Begynn intim voksbehandling - få de beste resultatene hver gang!

Begynn intim voksbehandling - få de beste resultatene hver gang!

For å starte intim voksbehandling

Intimal voksbehandling behandler abdominal depilering og dekker alt fra bikini linjer til mer sensitive områder.

De som aldri har gjort dette på salongen eller hjemme, er det definitivt noen spørsmål for den prosessen. Har du noen gang prøvd det? Jeg vil gjerne vite mer, dette er også et innlegg for deg. 

behandlingen

Det er fire grunnleggende former for intim voksing:

bikini

En vanlig bikini voks er å forme håret med en omvendt trekant langs kanten av trussen.

Utvidet bikini

Ved å bruke en forstørret bikini voks fjerner mannen håret fra vanlig bikini voks og gjør den til en liten, trang triangel.

Brasil

Brasilianske behandlinger fjerner alt hår i bikini-linjen og la tynne linjer foran. Håret fjernes fra toppen og bunnen. 

Hollywood 

Med Hollywoods behandling, bli kvitt alt hår foran og bak - fullføre hårfjerning.


Hva kan du forvente fra den første behandlingen?

Først av alt er vår voks basert på høy kvalitet naturlig bivoks utviklet av vokseksperter. Det betyr at voksne er hyggelige og du får bedre resultater.

Alle reagerer på intim vekst av huden. Fordi huden er utsatt for mer slitasje enn normalt, kan det oppstå irritasjon og rødhet for første gang. Her anbefaler vi deg å lese mer om hvordan du skal forberede og ta vare på huden din etter behandling.

Du kan se at huden skriver ut litt når håret vokser, men effektiv omsorg reduserer irritasjon. Når du vokser, husk å huske å legge merke til sanitet. 

Gjør behandling av intim voks skadet?

Smertetærskelen varierer fra person til person, men våre produkter er designet for å redusere smerte. Hvis du er den første som vokser opp, blir det overraskende først da det ikke er helt smertefritt. Men ikke bekymre deg, jo tynnere du vokser, håret blir hår og smerten er lettet 

Hvor ofte vokser du?

Alt er annerledes, men for det meste ser håret ut til å være synlig igjen, så vi velger å vokse etter 4 til 6 uker. Regelmessig behandling er viktig, og vi garanterer at håret ditt vil bli finere og finere.

Må jeg barberes under voksbehandling?

Vi anbefaler at du ikke kommer ut av den vanlige behandlingssyklusen. Håret ditt må vokse i minst 4 uker før du vokser. Det er en nødsituasjon, du kan barbere deg selv, men forestill deg ekstra tid før!

Hvor lenge er håret ditt?

Håret må være ca 3 - 5 mm i lengde. For den første behandlingen anbefaler vi at hårlengden er opptil 10 mm. Husk - håret blir tynnere for all intim voks du får.

Hvor lang tid tar det å behandle? 

Avhengig av hvor mye hår du har og behandlingen du trenger, vil det ta 15 til 45 minutter. Men husk at det er en prosess, og det hjelper ikke å lindre stress.

Hvorfor vokser du intimt med PearlWax?

 PearlWaxs flytende skum, kombinert med varme, gjør det lettere å holde fast i huden og begynner å avkjøles så snart du kommer til huden. Dette gjør at voksne umiddelbart kan holde seg til håret, og hvis de tørkes, kan de fjernes uten strimler. Varm voks er perfekt for utrolig god og intim behandling for mer stædig hår.