6 råd til en fantastisk voksbehandling derhjemme

6 råd til en fantastisk voksbehandling derhjemme

Hvordan vokse føttene fra et profesjonelt hjem

Seks tips for å gi deg den mykeste og mest glatte voksbehandlingen du alltid har drømt om.

Det er ikke lenge nok til varme kjoler eller shorts, eller kanskje for badedrakter. Derfor bør du vurdere å bytte til voks istedenfor barbering.

Voksing gjør ikke bare håret tynnere, det gjør det også mulig å forhindre at håret vokser igjen. Det høres ikke bra ut!

Men å gjøre det på salongen er utrolig dyrt. Og gjør det hjemme, det er veldig skummelt å rive håret med roten. 

Eller er det? Vi snakket nylig med frisørekspert og frisør Pernille Petersen. Hun har mange års erfaring og kjenner en eller to av de riktige ferdighetene. 

Les og få detaljer om hvordan du får de beste resultatene hjemme og få noen innsidertips. Barbering er bare i fjor. 

Ikke vent til du ser ut som en troll

Håret ditt kan ikke være lenge nok til at voksne skal jobbe, slik at du kan tøffe å starte voksbehandling.

Nyutviklet voks kan imidlertid holde fast ved håret når lengden bare er 3-5 mm, så du trenger ikke vente lenge! 

Dagens teknologi forandrer effektiviteten av voks, og folk kan fjerne håret med så korte lengder. Det hadde ikke vært lenge siden du måtte gå på føttene og armbåndene dine. I dag har 5 mm ingenting.

Riktig forbered huden din

For best resultat er det viktig å skrelle før du vokser. Men hvis det er gjort 24 til 48 timer siden, er det en risiko for at irritasjon vil øke hvis det ikke er gjort. Bruk skrubbe for å fjerne laget av død hud - det hjelper voksne å slå håret godt.

Er du bekymret for smerte, reagerer huden på voksne? Hvis du har sensitiv hud eller allergi, kan du ta antihistamin eller ipren ca. 30 minutter før vekst. Ikke bruk iskrem til å skade din indre hud. Selv om det fryser huden, kan det høres ut som en god ide, sier Pernille at det er vanskeligere for huden å krympe seg rundt hårsekkene og rive håret.

Når du er ferdig, vask med mild såpe og vann og tørk grundig. Ikke bruk krem eller olje før du vokser. Det påvirker effekten av voks. Ikke bruk toner eller desinfeksjonsmiddel. Dette vil føre til at huden lukker porene rundt håret.

Kjøb PearlWax Startpakken Deluxe her

 

Vokse på et passende tidspunkt

Pass på at du ikke er opptatt - voks er en prosess, men ikke på 10 minutter. Pernille sier. Du må tilbringe tid, en time passer for riktig behandling.

Vennligst ikke vokse selv om du føler deg stresset. Har du viktige tidsfrister, jobbintervjuer, eksamener eller menstruasjon? Så vent så vent. Siden nerven er mer følsom, sier Pernille at smerte øker sterkt når du er stress, stresset, nervøs, har en menstruasjon, og så videre.

Vær også oppmerksom på at rommet du vokser er vanskelig. "Du vil helt slappe av huden din, jo mer avslappet huden din, desto lettere blir håret."

Vokse på den riktige måten 

Vel, er du klar til å gjøre det? Det første du må gjøre er å lese vedlagte instruksjoner som fulgte med Pearlwax-settet. Jeg vil forklare hvordan du skal forberede en voksen og en varmeapparat. Vi anbefaler at du jobber i ett område av gangen.

Smør voksen på håret og la voksen tørke. 

Ta tak i huden med en hånd og gni voksen fra håret på den andre. Som HIV nærmer seg huden så mye som mulig, vokser det lenge og vil ikke forlate huden. Ikke tenk for mye om det før du blir kvitt det. Det er ikke lett. "Det er faktisk mer smertefullt," sier Pernille. "Pust dypt i baren" Det er en prosess, så vær så snill å slå deg ned!

Etter revet voksne, legg hendene på bakken for å lindre smerter.

Vennligst hjelp en venn hvis du vil vokse et noe komplisert område som armene dine. Du trenger begge hender. Den ene er å holde fast huden og den andre for å splitte voksen. Pernille sier. Vennligst ikke voksen opp et sted hvor du ikke kan bruke begge hender.

Tro meg, hun har rett. Jeg visste ikke, og jeg lærte det på en vanskelig måte. Jeg reiste bare armhuler, det gjør vondt! Det fungerte bra mens jeg vokste, men det gjør virkelig vondt om natten og den dagen. Min armhule har virkelig vondt. Minst neste gang vil jeg be om hjelp.

Unngå alltid solarium eller soling og varme, fuktige miljøer som spa-bad og svømmebassenger etter behandling for å minimere risikoen for infeksjon.

Oppretthold resultatet

Vi har alle hørt om eller opplevd på vår egen kropp, de beryktede hårene som kommer etter hårfjerning. For å unngå dem, hold jevnlig og fuktighetsgivende regelmessig for å unngå et lag med død hud. 

Når du begynner å vokse, må du holde fast i en solid plan. Hår vokser vanligvis ut etter fire eller seks uker. Hvis du vokste etter seks uker sist, vent ikke åtte uker for å gjøre det igjen. 

Hva gjør du hvis du har en siste liten avtale på ferie - og du er fristet til å bruke en annen hårfjerningsmetode? Så ikke. Nøkkelen til gode resultater med voksende er å fortsette å vokse. Ikke vokse om en uke og barber den neste og deretter vax igjen, og bruk en hårfjerningskrem. Du må være konsekvent hvis du virkelig ønsker de beste resultatene. 

konklusjon

Hvis du tar deg tid til å trene riktig teknikk, er voksing villig, effektiv og en billig måte å fjerne hår hjemme. Prøv det!