100% tilfredshetsgaranti
contry selected flag

Voksbehandling for hele kroppen - Pearlwax fra Pearlwax.no

Er vi enige når jeg sier ...

... at det er nesten umulig å få en voksbehandling til å ikke lage super nas?

Men er det verdt smerten?

Jeg vil gjerne fortelle deg hvorfor voksbehandling er den riktige måten å gå når det gjelder behandling av hårfjerning.

 

Hvorfor Pearlwax som voksbehandling?

Det er ingen hemmelighet at voksbehandlinger kan være ganske smertefulle - spesielt den brasilianske typen.

Dette alene er dessverre en grunn til at mange velger bort denne hårfjerningsmetoden, som faktisk gir langt bedre resultater enn alternativene.

Vi bak Pearlwax.dk er gode støttespillere til voksbehandlingenes varige resultater og mildere (sammenlignet med barbering) virkning på huden, men vi er absolutt ikke tilhengere av smerten som pleide å høre til voksbehandlingene.

Når Pearlwax ble oppdaget, tok det ikke lang tid å bestemme at denne voks typen skulle bli testet - og opplevelsen var banebrytende!

Pearlwax er den perfekte kombinasjonen av en mer smertefri behandling og langvarig, solid resultat når det gjelder hårfjerning.

I tillegg er Pearlwax mye mildere i huden enn både barbering og vanlig voks, noe som gir det et synlig sunnere uttrykk.

 

voksbehandlingenes resultater

 

 

Hvorfor gjør Pearlwax mindre vondt?

Hemmeligheten til Pearlwax som ikke er så hemmelig lenger, er bivoks. Pearlwax, med sin viktigste ingrediens, har blitt et betydelig mindre smertefullt alternativ til vanlig voks.

Grunnlaget for dette er at syntetisk voks ofte holder seg til både hud og hår, mens bivoks holder seg til håret.

Det vil si at smerten er begrenset til nerver rundt hårsekkene og på denne måten reduseres fra å inkludere huden rundt håret.

Hvis du er en kjent voksbruker, vet du også at den syntetiske voks noen ganger river av små områder av huden - dette etterlater naturlig sår og gjør huden utsatt for bakterier som kan forårsake infeksjon.

Med Pearlwax er huden beskyttet mens håret er fjernet, og det er en kombinasjon som de fleste kan nyte.


For deg med lav smertegrense

Hvis du har blitt redd av en smertefull voksbehandling, kan det være fornuftig å gjenta eksperimentet med Pearlwax, som gir en mye mindre smertefull behandling sammenlignet med vanlig voks.

Vi bak Pearlwax.dk søker å gi våre voksbrukere den aller beste opplevelsen mulig. Dette betyr at vi har lært nøyaktig hva som gjør voksbehandlinger smertefulle og hva vi kan gjøre for å minimere smertenivåer.

Nedenfor kan du lese mer om hvordan du kan gi deg selv det beste utgangspunktet for å få en smertefri opplevelse med Pearlwax. Disse tipsene virker best med Pearlwax, men kan også brukes med vanlig voks.Gjør det regelmessig

Mens mange tror at voks gir større hårvekst, er sannheten faktisk det motsatte. Dette betyr at du kan forhindre smertefulle behandlinger ved å vokse regelmessig.

Jo flere ganger du har gjort det, jo færre hår vil det være å fjerne - Seier! Hvis du går fra å bruke vanlig voks til Pearlwax, vil du allerede oppleve en betydelig smertereduksjon første gang du prøver.


Bedøvelse krem

Hvis du har veldig sensitiv hud og en lav smertegrense, kan det med hjelp av en bedøvelse krem før behandling hjelpe.

Bedøvende krem til formålet kan kjøpes på apoteket. Det skal imidlertid nevnes at smerte er kroppens måte å signalisere til deg når du skal holde tilbake eller slutte å behandle helt.

Bedøvelse kremen svekker denne kommunikasjonen mellom deg og kroppen din, og det kan være farlig hvis du ikke er klar over hva som skjer.

Hvis du bruker bedøvelseskrem, er det spesielt viktig at du tester vokstemperaturen i et område som ikke er bedøvet før du begynner.

Hvis du bruker voksen mens den er for varm og samtidig er du bedøvet, kan du bli skikkelig brent.

Vær forsiktig!

Billede brug i forbindelse med næste smertefri voksbehandling Klargjør huden

Alle med hodet i dermatologi vil fortelle deg at en eksfoliering fjerner dine døde hudceller, renser huden og etterlater den mer mottakelig for hudpleieprodukter, men visste du at en eksfoliering også kan hjelpe deg med voksbehandlinger?

Under eksfoliering blir hårene laget fri for huden, og det betyr at inngrodd hår og delvis inngrodd hår ser ut.

Resultatet er at voksen kan ta tak i disse hårene og fjerne dem umiddelbart, som sparer deg for smertefulle minutter med pinsetten etterpå.

Du kan på riktig måte utnytte situasjonen til å bruke din favoritt kropp eller ansiktsskrubb.


Kontroller syklusen din

Hvis du er en mann, kan du hoppe til neste avsnitt, men vi finner at de fleste av våre voksbrukere er sterke, kule kvinner, og vi elsker det!

Imidlertid har kvinner en månedlig syklus hvor hormonene lever sine egne liv, og det gjør ofte kroppen mer følsom overfor smerte.

Det er derfor en god ide å unngå å vokse like før og under syklusen, da det kan bli en mer smertefull behandling i denne perioden.


Tettsittende!

Selv om tynne jeans er en hit, er det ikke det vi snakker om her.

De fleste vet at det kan redusere smerten hvis du trykker ned på området som har vokst, like etter behandling, men visste du at du kan redusere smerten ved å holde huden tett mens du river av voksen?

Trekk huden stramt med en hånd og rive av voksen med den andre. Med fleksibel voks som Pearlwax fungerer dette tipset best.Hvilken retning?

Hårene på overleppen og armhulen vokser faktisk i to retninger, så du bør behandle dem i to faser.

For armhulene anbefales det å bruke voks oppover på den øvre halvdelen og trekke nedover fra hårveksten - motsatt gjelder den nedre halvdelen.

Det samme tipset kan brukes på overleppen og kan redde deg fra mange mislykkede, smertefulle forsøk.


Behandling

Lider du av øm hud etter voksing?

Bruk en gel med aloe vera eller kamille for å fullføre områdene du har vokst. Disse ingrediensene er kjent for å ha en helbredende og beroligende effekt på huden.

Unngå alle hudpleieprodukter med sterke kjemikalier og dufter - dette er en absolutt no go og kan føre til mer smerte enn nødvendig.


Pearlwax.dk er leverandører av den minst smertefulle typen voks noensinne. Pearlwax har blitt kjent over hele verden som det beste alternativet i voks, og vi kan ikke være mer enig.

Vi bak Pearlwax.dk mener at voksbehandlinger skal gå raskt, enkelt og smertefritt, og vi vil gjøre vårt for å hjelpe våre voksbrukere å oppnå dette.

Copyright © 2017-2020 Pearlwax™