100% tilfredshetsgaranti
contry selected flag

Personvern

PERSONVERN

1. GENERELT

1.1 Den 25. mai 2018 trer EUs personopplysningsforskrift i kraft. Forskrift om personopplysninger handler om behandling og lagring av personlig informasjon. I det følgende kan du lese hvordan Pearlwax.no samler og behandler informasjon som angår deg.

1.2 Personvern gjelder informasjon som du oppgir til oss, eller som vi samler inn når du bruker våre tjenester som våre nettsider, nyhetsbrev, konkurranser, flyt-post, push-meldinger, pop-ups og lignende.

1,3 Pearlwax.no ( "vår", "oss" eller "vi") er databehandlingsansvarlig for den personlige informasjonen du har gitt oss. Hvis du har spørsmål angående vår personopplysninger, vennligst kontakt vår kundeservice skriftlig eller telefonisk. Du finner vår kontaktinformasjon under punkt 7.

2. Hvilke personlige opplysninger SAMLE VI og til hvilke formål, og hvordan vi behandler dine personopplysninger i samsvar med gjeldende lover

2.1 Når du besøker Pearlwax.no, samler vårt system automatisk informasjon om deg og din bruk av vår nettside. Datasystemet postene inneholde opplysninger om hvilken nettleser du bruker, hva ord, produkter og kategorier du søker, din IP-adresse, nettverksplassering og informasjon om datamaskinen, mobilen eller nettbrettet, noe som gjør det mulig for oss å forbedre brukeropplevelsen og optimaliser Pearlwax.no-funksjonene, samt bruk informasjonen for å gjøre relevant markedsføring. Det rettslige grunnlaget for behandlingen av data når du besøker nettstedet, kan du finne i EU Privacy regulering Art 6 annet ledd. 1, punkt f.

2.2 Når du registrerer Pearlwax.no direkte markedsføring, for eksempel vår Facebook-side, nyhetsbrev, push-meldinger eller lignende, registrerer vi ditt navn, adresse og annen frivillig informasjon du oppgir i forbindelse med registreringen. Hensikten er å gi relevant markedsføring til deg. Retsgrunnlaget for dette er EUs databeskyttelsesbyrå artikkel 6 nr. 1. 1, punkt f.

2.3 Når du kjøper et produkt på Pearlwax.no eller kommunisere med oss via vår nettside, registrerer vi informasjonen du gir, for eksempel navn, adresse, adresse, telefonnummer, betalingsmåte, leveringsmåte, IP-adresse, og hvilke produkter du har kjøpt og muligens returnert til oss. Denne informasjonen blir registrert slik at vi kan levere produkter som du bestilte, og også administrere og observere dine rettigheter til å returnere og klage om et produkt. Informasjon om dine kjøp gjennom vår nettside er også samlet slik at vi kan overholde juridiske krav til regnskap og regnskap. Når vi registrerer din IP-adresse, er det fordi Pearlwax.no er interessert i å forebygge og forebygge svindel. Retsgrunnlaget for dette er EUs databeskyttelsesbyrå artikkel 6 nr. 1. 1, b, c og f.

3. MOTTAKERE AV PERSONLIG INFORMASJON

3.1 Pearlwax.no sender informasjon om ditt navn, din adresse, e-postadresse, ordrenummer, levering ønsker å DAO, Postnord, GLS, Bring en transportør som håndterer frakt og levering av varene du har kjøpt fra oss. Hvis du kjøper produkter som ikke er tilgjengelig i vårt lager, kan informasjonen eksepsjonelt bli gitt videre til produsenten, som deretter videresender posten til deg. Denne informasjonen utveksles mellom Pearlwax.no og fraktøren via Webshipper.

3.2 Når vi bruker eksterne samarbeidspartnere til blant annet teknisk drift, forbedringer på nettstedet, innsamling av tillatelser for distribusjon av nyhetsbrev, delta i konkurranser, pop-ups, relevant markedsføring og vurdering av vårt selskap og produkter, informasjon om ditt navn og adresse overlates til disse. I forbindelse med kjøpet av produkter på vår side, sende Trustpilot på vegne av vårt selskap en e-post med en invitasjon til å evaluere våre produkter og tjenester. Det er helt valgfritt om du vil foreta en anmeldelse, og du kan velge å bruke et valgfritt navn. Den meldte e-postadressen gjelder bare for å verifisere at et kjøp er gjort på Pearlwax.no. Hvis du takker invitasjonen, vær oppmerksom på at dataansvaret for dine personlige opplysninger overføres til Trustpilot.

Vi overfører informasjon om ditt navn og din e-postadresse til blant annet følgende eksterne partnere etablert i EU:

Trust Pilot

De ovennevnte selskapene har status som datamaskinbrukere som, under våre instruksjoner, behandler dataene som vi er juridisk ansvarlige for. Alle eksterne partnere som behandler personopplysninger på vegne av oss, har inngått skriftlige databehandler avtaler med selskapet, hvor de er underlagt streng taushetsplikt. Ingen av våre eksterne samarbeidspartnere må derfor bruke din personlige informasjon til andre formål enn å oppfylle avtalen de har inngått med oss.

Noen av våre eksterne dataservere, for eksempel Google Analytics v / Google LLC

Copyright © 2017-2020 Pearlwax™