🌷 Påskesalg - Spar 50% 🌷

Slik bruker du Pearlwax™

Step 1

Hell i perlene og slå på oppvarmeren

Slå på oppvarmeren på høyeste temperatur, og hell i voksperlene. Vent til perlene er helt smeltet, og rør evt. stille rundt. Sjekk på håndflaten, hvis voksen har rett temperatur. Sett deretter oppvarmeren på medium temperatur.

Step 2

Påfør et lag med Pearlwax

Rengjør området av huden som skal vokses. Sjekk retningen på hårene. Påfør et tynt lag langs hårets retning. Når voksen er tørket, tar du av voksen mot hårets retning.

Step 3

Pleie etter behandling

Etter behandling, kan du avslutte med litt olje uten parfyme og en krem som inneholder aloe vera.

Tips & Tricks

Temperaturen

Det absolutte viktigste kriteriet for en god voksbehandling er å finne riktig temperatur. Ofte er den riktige temperaturen et sted mellom 50-100%. Hvis voksen ikke er varm nok, legger den seg på håret i stedet for å ta tak i håret. F.eks. Opplever du at den voksne ikke får alle hårene, er det i 9 av 10 tilfeller fordi den voksne ikke er varm nok. Men sørg alltid for at voksen ikke er så varm at du brenner deg selv!

Rengjøring

Det er ikke nødvendig å rengjøre varmeapparatet etter bruk. Bare la voksen avkjøle og varme den opp igjen neste gang. For å forhindre bakterier anbefaler vi at du har et lokket på varmeren under oppvarming, kjøling og lagring. Bare la overskytende voks forbli i varmeren og bruk den neste gang. Hvis du har overskytende voks, kan dette varmes opp neste gang du trenger Pearlwax.

Slik bruker du Pearlwax
hjem med deg selv

Voksing av beinet

Voksning av bikinilinjen

Voksing av armer

Voksing ansiktet

Voksing av ryggen eller brystet for menn

Intimvoksing

Om produktet

Pearlwax er basert på naturlig voks fra bier. Bivoks gjør at den varme voksen ikke kleber seg fast til huden, men bare til hårene. Dette resulterer i meget vakre og varige resultater og kan spare huden for mye slitasje.

Pearlwax kan brukes på alle hudtyper ettersom voksen er skånsom mot huden.

Dette betyr at du med PearlWax unngår små irritasjonsknopper, skjeggpest og inngrodde hår som man kan forvente med normal barbering. Jo flere ganger du vokser, jo færre og finere blir hårene.

Ved vanlig barbering få du raskt tilbake hårene igjen. Du kan føle stubber etter barbering, men med Pearlwax kan du nyte din myk glatt hud i opptil fire uker, avhengig av hårvekst.

Perlevoks er ett relativt nytt fenomen, som har blitt populært verden over, grunnet effekten og den raske spredningen av budskapet via sosiale medier.

Det er en grunn til at dette hårfjerningsredskapet er en slik hit. Prøv det selv!

Vanlige spørsmål

Hvor lange må hårene være for optimal effekt?

Hårene dine bør helst være minst 3-5 mm. lange for å oppnå ønsket effekt av voksbehandlingen. Jo lengre de er, jo lettere vil voksen klebe seg fast.

Kommer pakken min med applikatorpinner?

Ja! Det er alltid 3 applikatorpinner inkludert i hver pose som du bestiller. Applikatorpinnene er jevnt fordelt mellom våre 3 forskjellige størrelser: Stor, Mellom og Liten.

Hvor mange behandlinger er der i en pose?

For mindre områder som armhuler og ansikt, er det flere behandlinger i en pose - ved voksing av større områder, som f.eks. ben, er det nok til ca. en behandling.

Hvilke betalingsmåter kan jeg betale med?

Du kan betale med kredittkort og debetkort (Mastercard, Visa), Klarna og PayPal.

Hva er leveringstiden deres?

Vi leverer innen 24-48 timer til hele Danmark. Vi sender med sporingsnummer, sik at du kan følge pakken din hele veien til hjemmet ditt.

Hva mener dere med tilfredshetsgaranti?

Det hele er veldig lett! Hvis du ikke er fornøyd med produktet, kan du returnere produktene dine og få pengene tilbake - selv om du har brukt dem!

Kjøp nå
Copyright © 2018 Pearlwax™