100% tilfredshetsgaranti
contry selected flag

Hårfjerning med Pearlwax.no og hvorfor du bør velge voks over barbering

Jeg tror du vil si jeg har rett når jeg sier:

At hårfjerning er blitt litt av en jungel, og den rette løsningen kan være vanskelig å finne.

Da kan vi avsløre at du ikke er alene, og vi vil gjerne gi deg en oversikt over hvorfor hårfjerning med voks er en god og holdbar løsning.

Og selvfølgelig

Fortell hvorfor hårfjerning med voks er et veldig godt alternativ til barbering.


Glattbarbert eller delvis barbert?

Hvis du tror at hårfjerning er en ny trend, må jeg skuffe deg.

Det viser seg at kvinner har brukt tid på smertefulle og plagsomme hårfjerningsrutiner i veldig mange år - selv om de tidligere metodene selvfølgelig var mye mindre høyteknologiske enn de alternativene vi har i dag.

Hårfjerningstrender har endret seg mye mer i forrige århundre enn noen gang før.

Takket være moderne teknologi, pornografiske bilder og kunsten å dele intime detaljer på sosiale medier, kan man finne tusenvis av idealer for hvordan man ser ut, i forhold til kroppshår.

Mote endrer seg hele tiden, og noen ganger er det populært å være naturlig mens noen ganger er det populær å være helt hårfri.

Men likevel

Vi ser en gjentakende trend og det er glatt, hårløs hud på bena og i armhulene - spesielt for kvinner.

På Pearlwax.no er vi for at du bestemmer hva som passer best for deg.

Vi er verken tilhengere for fartsstripe eller for naturlige armhuler, vi er forkjempere for å levere bærekraftige, smertefrie og svært funksjonelle løsninger til de som ønsker å fjerne kroppshåret, delvis eller helt.


 

 

Hvorfor bruke voks til hårfjerning? 

Voks har et seriøst "AV" rykte.

Det er en rask og effektiv hårfjerning, og selv om smerten følger med, er den svært kortsiktige smerten verdt det varige resultatet.

Fordelene med voksbehandlingen er lett å få øye på:

Du kan bruke voks OVERALT på kroppen.

Resultatet holder mye lengre.

Med Pearlwax kan du bruke voks hjemme, uten å være profesjonell.

(Det er en morsom jenteaktivitet.)

 

Vi finner at våre voksbrukere hovedsakelig er opptatte, sterke og vakre kvinner, men trenger en enkel og holdbar løsning for hårfjerning - og heldigvis har vi det.

Selv om mange foretrekker barbering fordi det er kjent som det minst smertefulle alternativet, ser vi at konverteringsfrekvensen øker.

Flere og flere kvinner velger voks fordi det er nå mulig, med Pearlwax, å få en voksbehandling som er nesten smertefri.

Men.


Det er flere grunner til hvorfor du bør velge voks over høvelen. Nedenfor kan du lese om noen av dem.

Mens barbering kan virke som det mest effektive alternativet, er det raskt og rimelig, og det kan gjøres hvor som helst uten å skape et stort rot, voksing er ut av alle fordeler og ulemper er den beste langsiktige løsningen.

Pearlwax kan nemlig brukes over hele kroppen:


Hårene kan ikke vokse tilbake

Ja, du leser riktig! Voks river håret ut av roten og dette svekker, veldig naturlig, hårsekkene. Dette betyr at hårene som vokser tilbake er mindre sterke.

Hvis du vokser regelmessig, kan håret ditt faktisk slutte å vokse fordi hårsekkene mister sin funksjon på grunn av skaden. Selv om det høres litt tragisk ut, er det utrolig frigjørende at man ikke må drive med hårfjerning for ofte - det er noe de fleste drømmer om!


Hårene blir tynnere og behandlingen mindre smertefull

Når du vokser i stedet for barbering, reduserer du hårveksten, men du endrer også hårstrukturen. Hårene som kommer tilbake etter voks er tynnere og mer skjøre og derfor mindre smertefulle å fjerne.

Seier!

Hvis du er en tilhenger av smertefri voksbehandling, kan du være glad for å bruke Pearlwax - det er grunnen til at produktet har en overflod av gode anmeldelser.


 

Langvarige resultater

Barbering fjerner ikke hår, det kutter bare av den synlige delen av håret. Og det er ikke engang sant - særlig på lys hud opplever mange, at man kan se de små prikkene hvor håret vokser.

Hårene er mye lengre enn du kan se fra overflaten. De vokser fra hårsekkene som ligger dypt under huden, og den indre delen av hårene fjernes ikke av barbering. Dette er også grunnen til at du raskt kan se hårstumper igjen etter barbering.

Voks fjerner hårene fra roten. Derfor tar det mye lenger tid for dem å vokse tilbake og bli synlige på overflaten av huden igjen - opptil tre eller fire uker, avhengig av individets hårvekst.


Glatt, myk hud

Som sagt, etter en barbering, kan det lett forventes at det er stubber å føle allerede dagen etter behandling, og det er irriterende, for da må du begynne på nytt igjen ...

Denne repetisjonen er ikke en mild affære for huden, og de fleste opplever synlige merker og arr etter barbering, noe som kan være like ubehagelig som noen føler at hårene er i seg selv.

Det endelige resultatet etter en voksbehandling er mye jevnere, mykere og sunnere enn noen annen hårfjerningsmetode, fordi hårene fjernes for godt (eller i minst noen få uker!).

Pearlwax legger til suksess for å være spesielt forsiktig på huden, med hovedinnholdet som bivoks - bivoksen erstatter syntetiske voks og oppnår mye bedre smerte og beskyttelse av huden.


Ikke mer kløe

Kløende bein, armhuler og bikinilinjer er et vanlig problem for kvinner og menn allerede fra rett etter behandling, for ikke å nevne helvete som oppstår når hårene vokser tilbake gjennom hudoverflaten.

For voksbehandlinger kan dette forhindres ved å bruke næringsrik kvalitet voks som er utformet for å forhindre de ovennevnte bivirkningene.

Pearlwax er et av disse alternativene og kan også bidra med innholdet i bivoks, noe som betyr at voksen holder seg mindre på huden og mer til håret. Resultatet er mindre irritert hud og mindre risiko for betennelse og kløe.


Farvel til kutt og sår

Du kan si farvel til stygge sår og blodflekker til huden din når du velger å konvertere til voks.

Ved barbering kan du bli alvorlig skadet når knivene er for skarpe eller hvis du ikke er klar over hva du gjør.

Mens voksing også kan være farlig, spesielt på grunn av varmen og de raske rykkene huden, vil du raskt lære hvordan du får de beste resultatene. Med Pearlwax er det vanskelig å bli skadet fordi voksen er fleksibel.

Hvis du ikke føler deg trygg nok til å gjøre det selv, kan du alltid spørre en venninne om hjelp eller gå til en profesjonell.

 

haarfjerningsskema

 

Vi hos Pearlwax.no er stor tilhenger av sunn hud med glød og liv, og det kan engangshøvelen dessverre avlive totalt.

Vi tar ansvar for vårt produkt og risikoen forbundet med det og anbefaler deg å bruke det fornuftig og forsiktig. Vi vet imidlertid at voks, generelt, gjør mindre skade på huden på lang sikt når den brukes riktig.

Og, selvfølgelig, anbefaler vi å prøve Pearlwax som det er det beste og sikreste alternativet i markedet for brukervennlighet og smerte.
Copyright © 2017-2020 Pearlwax™