Alle forsendelser er Toll og momsfrie 🇳🇴

Leveres fritt i Norge uten toll- og momsinnsamling.

100% tilfredshetsgaranti
contry selected flag

Slik bruker du Pearlwax

Få den riktige veiledningen, så du kan bruke Pearlwax hjemme. Vi har laget et veiledning til deg her, så du kan se hvordan man bruker Pearlwax profesjonelt hjemme

Se hvor lett det er

Se vår videoguide og lær kjapt hvordan du bruker Pearlwax™

Se fremgangsmåten

Bruk – 3 trinn

Forberedelse

Behandling

Etterbehandling

Pearlwax™ Startkit

519,00 kr

749,00 kr
Handle nå

Trinn 1

Forberedelse

Skru deretter ned for temperaturen på varmeelementet så den står et sted mellom maks og medium, og la voksen stå i ytterligere 5-10 minutter.

Du kan med fordel røre rundt i voksen i mellomtiden. Når du skal påføre voksen er det avgjørende for et godt resultat at den har den riktige temperatur. Du kan sjekke temperaturen på voksen ved å forsiktig påføre litt av den på hånden din.

Trinn 2

Behandling

Vi anbefaler at voksen påføres i retning av hårveksten. Vent ca. 30 sekunder, eller til voksen har herdet helt. Vi anbefaler at du bruker applikasjonspinnene til å påføre den varme voksen.

Trekk voksen bort i en rask bevegelse når voksen har herdet. Hold huden stram med den ene hånden, og fjern voksen i motsatt retning av hårveksten.

Aloe Vera Gel

85,00 kr

119,00 kr
Handle nå

Trinn 3

Etterbehandling

Du kan med fordel etterbehandle huden din med en god fuktighetskrem eller en beroligende krem, som f.eks. Aloe vera-gelé.

Er du en førstegangsbruker av Pearlwax™ er det normalt at huden din blir irritert, da dine hårsekker sitter ganske dypt ved første behandling. Her kan en Aloe vera-gelé hjelpe deg.

Les tips og triks

Alt du trenger

Handle allerede i dag

Veiledning til voksbehandling på deg selv

Her finner du veiledninger til alle de områder på kroppen hvor du kan bruke Pearlwax

Guide til voksbehandling hjemme hos deg selv

VOKSING AV BEIN

VOKSING AV BIKINILINJEN

VOKSING AV ARMER OG ARMHULER

VOKSING I ANSIKTET

VOKSING AV BRYST OG RYGG FOR MENN

VOKSING AV INTIMOMRÅDER

Gå til ofte stilte spørsmål

Tips & Triks

Temperatur

Det absolutte hovedkriteriet for en vellykket voksbehandling er å finne riktig temperatur. Den riktige arbeidstemperatur er ca. 40-45°C. Denne temperaturen oppnår du ved å først varme opp voksperlene på varmeelements maksimale temperatur, for deretter å skru ned for varmen slik at den står et sted mellom maks og medium. La voksen stå på denne temperatur i 5-10 minutter før du påfører den. Hvis voksen ikke er varm nok, vil den legge seg over hårene i stedet for rundt hårene. Hvis du opplever at voksen ikke fjerner alle hår, er det i 9 ut av 10 tilfeller fordi voksen ikke er varm nok. Men husk at du alltid må sørge for at voksen ikke er så varm at du brenner deg! En god tommelfingerregel kan være at den voksne skal ha flytende konsistens, men ikke strømme fra applikatorpinnene våre, da dette vil bety at den voksne er for varm.

Rengjøring

Det er ikke nødvendig å rengjøre varmeelementet hver gang etter bruk. Hvis du ikke bruker opp all voksen, kan denne lett varmes opp igjen neste gang du skal bruke Pearlwax™, derfor kan du bare la det overflødige voks bli i varmeelementet og varme det opp igjen neste gang du skal bruke den. Vi anbefaler dog at du etter en 2-3 ganger rengjør varmeelementet. Dette kan gjøres med varmt vann, mild sprit og en myk børste. For å unngå bakterier, anbefaler vi også at du har et lokk på varmeelement under oppvarming, nedkjøling og oppbevaring.

Om produktet

Er spesielt utviklet slik at voksen, i motsetning til myk voks, ikke setter seg fast på huden, men kun rundt hårene. Dette resulterer i et flottere og mer holdbart resultat, og du sparer huden din for mye slitasje. I tillegg fjerner Pearlwax™ håret ved roten, noe som sikrer en lengre glattbarbert periode.

Pearlwax™ kan brukes av alle hudtyper, da voksen er mild mot huden. Dette betyr at du med Pearlwax unngår små irritasjonsknopper, skjeggpest og inngrodde hår, som du kan få av alminnelig barbering.

Jo flere ganger du vokser, jo færre hår vokser ut igjen, og jo finere blir hårene. Med Pearlwax™ kan du nyte din myke, glatte hud i opptil fire uker, hvor du med barbering kan merke stubbene etter bare noen få dager.

Pearlwax er et relativt nytt fenomen, som har blitt populært over hele verden på grunn av delinger av budskapet via sosiale medier, og det er en grunn til at det nye hårfjerningsverktøyet er en hit – prøv det selv!

Ofte stilte spørsmål

Vi har samlet alle de oftest stilte spørsmålene om oss, produktene våre og mye mer.

Hvor lange bør hårene være for en optimal effekt?
Er det noen forskjell på fargene?
Er applikasjonspinner inkludert?
Hvor mange behandlinger er det i en pose?
Hvordan rengjøres smelteskålen?
Kan voksen brukes i nesen?
Hvor varm blir voksoppvarmeren?
Betyr et kjøp hos os et abonnement?
Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2021 Pearlwax™