🎄❤️ Happy Christmas from Pearlwax - Kjøp i dag og spar 20% med rabattkoden (XMAS20) ❤️🎄

100% tilfredshetsgaranti
contry selected flag

Slik bruker du Pearlwax™

Pearlwax opvarmning af perler

Trinn 1

Forberedelser

Slå på varmeren din, øk til høyeste temperatur og hell i voksperlene. Vent på at du ser og føler at perlene er helt smeltet i varmeren. Deretter skru av temperaturen på varmeren din slik at den er et sted mellom maks og medium og la voksen stå i ytterligere 5-10 minutter. Du kan røre i voksen underveis. Når du bruker voks, er det avgjørende for resultatet at den har riktig temperatur. Voksen skal være så varm som mulig uten å brenne deg. Du kan kontrolleretemperaturen på voks ved å bruke litt på hånden din med en påføringspinne.

Trinn 2

Behandling

Bruk de medfølgende påføringspinnene til å ta på voks. Vi anbefaler at voks påføres langs hårrettingen. Vent ca. 30 sekunder eller til voksen er fullstendig størknet. Når voksen er størknet, riv voksen i en rask og jevn bevegelse. Voksen rives av mot retningen håret vokser, mens huden rundt den er strammet av din andre hånd.

Pearlwax påføring af voksen med påføringspinde
 Pearlwax forplej din ud efter voksning

Trinn 3

Efterbehandling

Det er smart å etterbehandle huden med en god fuktighetskrem eller en beroligende krem, for eksempel. Aloe Vera Gel. Er du første gang bruker av Pearlwax ™, er det normalt, at huden din blir irritert da hårsekkene dine er veldig dype ved første behandling. Her kan en Aloe Vera Gel hjelpe.

Tips & Tricks

Temperatur

Det viktigste kriteriet for vellykket voksing er å finne riktig temperatur. Den riktige arbeidstemperatur er omkring 50-55 °C, Du kan finne denne temperaturen ved først å oppvarme voksperlene opp til varmerens maksimale temperatur og deretter skru ned temperaturen slik at den står ca. mellom maks og medium. La voksen stå ved denne temperaturen i 5-10 minutter før den påføres. Hvis voksen ikke er varm nok, vil den ligge på toppen av hårene i stedet for å gripe håret. Hvis voksen ikke er varm nok, vil den ligge utenpå hårene, i stedet for å gripe tak i hårene. Hvis du finner ut at den voksen ikke får alle hårene med, er det i 9 av 10 tilfeller fordi, voksen er ikke varm nok. Sørg imidlertid alltid for at voksen ikke er så varm at du brenner deg selv!

Rengjøring

Det er ikke nødvendig å rengjøre varmeapparatet etter bruk hver gang. Hvis du har voks til overs, kan dette lett oppvarmes neste gang du trenger Pearlwax™ , og du kan derfor bare la overflødig voks ligge i varmeren og varme den opp igjen neste gang du trenger det. Vi anbefaler imidlertid at varmeapparatet rengjøres etter 2-3 ganger. Dette kan gjøres med varmt vann, mild spirit og en myk børste. For å unngå bakterier anbefaler vi at du har et lokk på varmeren under oppvarming, kjøling og oppbevaring.

Guide til voksbehandling hjemme hos deg selv

VOKSING AV BEIN

VOKSING AV BIKINILINJEN

VOKSING AV ARMER OG ARMHULER

VOKSING I ANSIKTET

VOKSING AV BRYST OG RYGG FOR MENN

VOKSING AV INTIMOMRÅDER

Om produktet

Pearlwax™ er spesialutviklet slik at voksen, i motsetning til myk voks, ikke holder seg til huden, men bare til håret. Dette gir et mer vakkert og slitesterkt resultat, og du sparer også huden din mot overdreven slitasje. I tillegg fjerner Pearlwax™ håret ditt etter roten, noe som sikrer en lengre hårfri periode.

Pearlwax™ kan brukes av hvilken som helst hudtype, da voksen er mild på huden. Dette betyr at med Pearlwax ™ unngår du små irritasjonsknopper, skjegg og inngrodd hår som kan forventes med vanlig barbering.

Jo flere ganger du vokser, jo færre hår vokser tilbake, og jo finere blir hårene. Med Pearlwax ™ kan du nyte din myke glatte hud i opptil fire uker, etter barbering merker du hårstubber etter noen få dager.

Pearlwax er et relativt nytt fenomen som har blitt populært over hele verden på grunn av spredningen av budskapet gjennom sosiale medier, og det er en grunn til at det nye hårfjerningsverktøyet er en hit - prøv det selv!

Brug Pearlwax på hele kroppen

Hvor lenge skal hårene være for gunstig effekt?

Håret ditt bør helst være minst 3-5 mm langt for å oppnå ønsket effekt av voksbehandlingen. Jo lengre de er, jo lettere er det for voksen å lime seg fast.

Følger det med pinner til å påføre med?

Ja! 3 påføringspinner er alltid inkludert pr. pose du bestiller. Påføringsspinnene er jevnt fordelt mellom våre 3 forskjellige størrelser: Stor, middels og liten.

Er det forskjeller på fargene?

Nei, den eneste forskjellen er duften - og selvfølgelig fargene. Alle perler har samme funksjon og effektivitet.

Hvor mange behandlinger er det i en pose?

For mindre områder som armhuler og ansikt, er det flere behandlinger i en pose - ved å vokse større områder som. ben, det er for nok til ca. en behandling.

Hvilke betalingsmåter kan jeg betale med?

Du kan betale med kredittkort og debetkort (Mastercard, Visa), Klarna og PayPal.

Hvor lang er leveringstiden deres?

Vi leverer i 24-48 timer i hele Norge. Vi sender med sporing slik at du kan følge pakken hele veien.

Hva mener dere med tilfredshetsgaranti?

Det er veldig enkelt! Hvis du ikke er fornøyd med produktet, kan du sende produktene dine tilbake og få pengene tilbake - selv om du har brukt dem. Vær oppmerksom på at tilfredsstillelsesgarantien dekker opptil 2 åpnede poser.

Hvor varmt skal voksen være?

Vaskens temperatur er avgjørende for resultatet av voksingen. Den optimale arbeidstemperaturen er ca.50-55 ° C. Du kan finne denne temperaturen ved først å oppvarme voksperlene opp til varmeapparatets maksimale temperatur og deretter snu temperaturen slik at den står ca. mellom maks og medium. La voksen stå ved denne temperaturen i 5-10 minutter før den påføres. Hvis voksen ikke er varm nok, vil den ligge utenpå hårene, i stedet for å gripe tak i hårene. Hvis du finner ut at den voksen ikke får alle hårene med, er det i 9 av 10 tilfeller fordi, voksen er ikke varm nok. Sørg imidlertid alltid for at voksen ikke er så varm at du brenner deg selv!

Hvor lenge varer en voksprosess?

Med en voksbehandling med Pearlwax ™, blir hårene på roten fjernet, og derfor varer behandlingen vanligvis i 4-6 uker før håret vokser på nytt og har nådd full lengde. I begynnelsen kan noen oppleve at de få ukene etter en voksbehandling kan legge merke til eller se hår i området som har blitt vokset. Dette skyldes at alle hårene ikke har samme vekstsyklus, og hårene du kan se i ukene umiddelbart etter voksbehandlingen (1-3 uker) har ligget helt opp til hudens overflate under voksbehandlingen. Derfor kan det være lurt å vokse ca. hver 3. uke i begynnelsen, slik at hårene dine får samme vekstsyklus. Dermed vil det med tiden typisk gå 4-6 uker, før hårene er grodd ut igjen.

Hvordan rengjør jeg Pearlwax-perlevarmeren?

1 - Hell voksen ut
Hell overflødig smeltet voks i søppel mens den fortsatt er flytende. Få så mye ut som mulig.

2 - Skyll skålen din
Skyll skålen ren under varmt vann (ikke kokende). Bruk en forsiktig børste eller svamp for å fjerne voks som sitter fast. Hvis det fortsatt er noe igjen, kan du bruke husholdningssprit til å fjerne sistnevnte.

3 - Forbered skålen for neste behandling
Det er viktig at bollen er tørr og ren for eventuelt vann eller sprit når du er ferdig med rengjøring. Husk at hygiene må være på topp slik at du unngår ulike skader under neste behandling.

Du trenger ikke å rengjøre perlevarmeren hver gang du bruker den. Du trenger bare å rengjøre den hver 2 eller 3 ganger. Hvis du har voks igjen voksvarmeren, kan du bare forlate den og bruke den neste gang du vokser.

Kjøp nå
Pearlwax™ is a Registred Trademark - trademark no. 017878732 - 018243256
Copyright © 2017-2020 Pearlwax™